Thursday, September 6, 2007

Nemultumire personala

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pentru ca este luni. Luni e ziua cea mai urata a saptamanii. E ziua cea mai monotona, si ziua in care iti e cel mai greu sa te trezesti de dimineata. Luni nu ti se poate intampla nimic. Luni nu faci nimic folositor, pentru ca atunci abia te lamuresti ce urmeaza sa se intample. Luni nu ai noroc. Dar nu ai parte de lucruri urate. Pentru ca nimeni nu e activ in ziua asta. Parca nici macar destinul.
Luni n-o sa`l cunosti pe barbatul vietii tale, luni n-o sa mananci inghetata ta preferata. Pentru ca lunea, inghetata parca nu are acelasi gust si barbatul vietii tale e la fel de buimac si nedumerit ca si tine.
Luni, orice lucru pe care il faci te enerveaza de 10 ori mai mult decat intr-o zi obisnuita. Pentru ca azi nu ar trebui sa faci nimic, pur si simplu nu ai chef si nu te simti in stare. Te-ai trezit mult prea devreme, cafeaua era un pic prea rece, pentru ca ai stat mai mult ca de obicei sa te machiezi si sa cauti cu ce sa te imbraci.
Pentru ca e luni. Si ai o privire absenta si invarti un pix intre degete. Si nu te`ai hotarat cum sa incepi.

1 comment:

Anonymous said...

"Luni, orice lucru pe care il faci te enerveaza de 10 ori mai mult decat intr-o zi obisnuita"..nu chiar...incearca sa te trezesti la 6 dimineata cu deviza "Viata e frumoasa".:-S..si asa va fi..cred..la unii functioneaza.

P.S:Nu lasa pe nimeni sa te enerveze,nu merita osteneala!